Projecten

Op deze pagina vind je een kleine greep uit ons portfolio. Voor wie ga jij straks werken?

Coolblue & GetnoticedGetnoticed heeft in samenwerking met Twiglers een gave opdracht gekregen van een van de grootste webwinkels van de Benelux: Coolblue. De elektronica webshop groeit enorm in België, waardoor ze op zoek waren naar 50 nieuwe medewerkers. Middels een nieuwe werken-bij site, welke binnen 72 uur was gebouwd, en het opzetten van recruitment campagnes werden deze mensen geworven. 

VDL & Getnoticed


De nieuwe Werken Bij VDL website is volledig responsive en voorzien van de nieuwste snufjes op ICT gebied. De website draait op ons eigen gebruiksvriendelijke CMS, dat speciaal voor VDL  een flinke make-over heeft gekregen. In het CMS heeft deze organisatie alle tools ter beschikking om het proces van sollicitatie tot het aannemen van een kandidaat in goede banen te leiden. Vooraf hebben we dit zo goed mogelijk in kaart gebracht tijdens diverse strategische sessies, met www.werkenbijvdl.nl als trots eindproduct.

Omoda & Getnoticed


Omoda is een bekend retail bedrijf met passie voor schoenen, al sinds 1875. Niet alleen hebben ze een webshop met meer dan 250 merken, ook zijn ze in het bezit van 23 fysieke winkels. Bij elkaar werken er momenteel 630 mensen. Echter groeit de succesformule hard door, waardoor er een nieuw wervingsvraagstuk is ontstaan: de behoefte aan nieuw personeel. Onze developers hebben voor Omoda een nieuwe werken-bij site gebouwd welke in lijn ligt met hun huisstijl en wensen. Op naar veel nieuwe medewerkers! 

Help jij binnenkort deze klanten?

undefined

Voldoening halen uit je werk? Onze klanten geven die!

Aditech

Wij vroegen Aditech om een korte video op te nemen over hun ervaring met ons. En daar kwam een leuke video uit! Partnership is voor ons erg belangrijk. We bouwen aan een duurzame relatie met onze klanten, zodat we met elkaar het beste resultaat neerzetten. Zo ook met Aditech. Bekijk in de video de reactie van Aditech op Getnoticed én op ons eigen CMS systeem Serena. 

Ben je al benieuwd naar onze vacatures? Klik dan snel verder.